Energia, regeneráció természetes erővel

Egészséges sportolás

Egészséges sportolás

Sportolók a sportolókért – a Charity Athletes Program

2022. május 01. - Krisztián és a sport

Tudtad, hogy sportolásoddal akár más sportolókat is támogathatsz céljaik elérésében? Én sem tudtam. Legutóbbi vásárlásom során azonban a Hammer oldalán ráakadtam a Charity Athletes Programra (szerintem egyszerűbb, ha ezután csak CAP lesz), amely segítséget nyújt, hogy segítséget nyújthass. Érdekesen hangzott, ezért kicsit utánanéztem.

A létrehozók

A CAP a Magyar Futósport Egyesület és a Hammer Nutrition Hungary által létrehozott közös program, amelyet sportrendezvény-szervezők együttműködésével valósítanak meg.

A Magyar Futósport Egyesület azzal a céllal alakult, hogy a magyar futósport legjobbjait összefogja és támogassa. Azt szeretnék elérni, hogy hazánk legjobb futóinak hazai vagy akár nemzetközi szereplése ne anyagi kérdés legyen.

A Brian Frank által 1987-ben alapított Hammer Nutrition kimagasló minőségű, természetes anyagokból készült táplálékkiegészítői mellett fontos és hasznos információkkal áll az egészségtudatos profi és amatőr sportolók szolgálatára akár online, akár személyesen a shopban vagy a versenyeken.

48_cap.jpg

A program

A magyar amatőr sportolók több sportágban is igencsak kimagasló eredményeket érnek el hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Ők a legtöbb mind felkészülésüket, mind versenyeiket saját szabadidejük és főként anyagi keretük terhére, esetleges minimális támogatással oldják meg, kimagasló eredményeik elsősorban az ő egyéni erőfeszítéseiknek köszönhetőek.

A CAP két legfontosabb célja:

  • a kimagasló hazai állóképességi sportolók támogatása a Magyar Futósport Egyesületen keresztül;
  • egyéb civil szervezetek, alapítványok vagy szövetségek támogatása.

 

A célok elérését mi magunk azzal is segíthetjük, hogy a CAP RUN Támogatói Program keretében applikációval vagy fotóval bizonyíthatóan teljesítünk néhány, általuk javasolt CAP RUN ETRAIL Kört. Az egyenként 10-15 km-es útvonalak futással, gyaloglással és sétával is abszolválhatók, melyek után lehetőség nyílik egyedi érem vagy oklevél átvételére is.

A támogatás további lehetséges módjai:

- a vásárlásod nettó értékének 5%-val a Hammer Nutrition profitjából,

- 1000 Ft értékű CAP Támogatói Jegyek megvásárlásával, vagy

- a RunDevu Running Events Hungary által rendezett és a Watchman Timing által chipes időméréssel mért versenyeken a chip letéti díjának összegével.

A kezdeményezés igazán szívderítő, ezért azt javaslom, a linkelt oldalakon olvassátok el a további részleteket és ha lehetőségetek van rá, csatlakozzatok ti is!

 

A képet a Pixabayról töltöttem le.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegessportolas.blog.hu/api/trackback/id/tr1617821273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása